Të kërkojë një kuotë
65445de874
Leave Your Message
653a37e8ms I PASUR
Përvoja

në lidhje me kompaninë tonë

Pas më shumë se dhjetë vjet përpjekjesh të vazhdueshme, ne jemi zhvilluar në një ndërmarrje ndërkombëtare të madhe dhe të mesme e specializuar në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve për linjën e prodhimit të ngjitësve të eksportit.

Pas më shumë se dhjetë vjet përpjekjesh të vazhdueshme, ne jemi zhvilluar në një ndërmarrje ndërkombëtare të madhe dhe të mesme e specializuar në projektimin dhe prodhimin e pajisjeve për linjën e prodhimit të ngjitësve të eksportit.

Lexo më shumë
88

Stafet teknike

70

Mbulimi i rrjetit të agjentëve

10+

VITE EKSPERIENCE

88+

ZONA E DORËZIMIT

Produkte të larmishme

Produkte & Hot

Lidhni botën, mundësi të pafundme! Shërbimet tona logjistike ju ofrojnë transport të shpejtë dhe të besueshëm të mallrave, duke lejuar që biznesi juaj të rrjedhë pa probleme. Me ne është e lehtë të realizoni ëndrrat tuaja logjistike, në mënyrë që mallrat tuaja të arrijnë gjithmonë në orar dhe të krijojnë më shumë mundësi biznesi për ju!

Shërbimi TIPAR

Lajme dhe informacione